Betingelser

Generelle betingelser

Følgende betingelser gør sig gældende når du bruger ViForhandler.dk


Samtykke og forhandling

Ved indsendelse af kontaktoplysninger giver jeg samtykke til at ViForhandler må kontakte mig på de angivne oplysninger. For at anvende ViForhandlers services kræves det at du som minimum er 18 år eller derover.


Udarbejdelse af fuldmagt

Efter indsendelse af kontaktoplysninger og dertilhørende samtykke vil ViForhandler kontakte dig mhp udarbejdelse af fuldmagt, hvor du giver ViForhandler lov, på dine vegne vha. mit CPR-nummer, at forhandle de markerede dispositioner ved de respektive selskaber, som var de foretaget af dig personligt.

ViForhandler er ikke berettiget til at indsætte en anden part til at overtage fuldmagten, idet jeg udelukkende ønsker, at ViForhandler skal varetage mine interesser. Skulle Viforhandler mod forventning ikke kunne opnå billigere priser hos dine nuværende selskaber, kan Viforhandler henvise til billigere tilbud hos andre udbydere.

Jeg er indforstået med, at fuldmagten til hver en tid kan tilbagekaldes, og ViForhandler er pligtig til, på mit forlangende, straks at returnere fuldmagten. Hvis du er i tvivl om hvilke rettigheder du har som besøgende, henviser vi til privatlivspolitikken, hvor i disse rettigheder står beskrevet.

Ved tilbagekaldelse af fuldmagt vil Viforhandler naturligvis ikke kunne udfører de forventede forhandlinger. Fuldmagten er bindende så straks Viforhandler har påbegyndt forhandlingerne.


Forhandlinger

Forhandlinger udført af Viforhandler vil aldrig medføre højere priser end før forhandlingen er påbegyndt.


Betaling

Jeg accepterer at jeg skal betale 50% af den samlede besparelse, målt over de næste 12 måneder, som aflønning til ViForhandler for, at de har forhandlet en bedre pris på mine vegne. Betalingen af beløbet vil som udgangspunkt være fordelt over de 12 måneder, dog vil der være mulighed for at indgå anden aftale baseret på ønsker fra enkelte kunder.


Dine oplysninger

Alle oplysninger, som bliver indtastet på platformen eller på anden måde deles med os, bliver naturligvis behandlet fortroligt. Overdragelse til eventuel tredjemand vil kun kunne ske i et af følgende tilfælde:

  • Hvis det bliver pålagt fra myndighed eller domstol
  • Hvis der er tale om tydelige offentlige tilgængelige informationer

Oplysningerne anvendes til statistik og analyser til brug for at forbedre platformen samt udvikle og etablere funktioner og aktiviteter. Disse oplysninger behandles naturligvis kun i anonymiseret form.

For mere detaljeret information omkring hvilke oplysninger, hvordan de behandles og hvorfor der foretages behandling, henviser vi til vores privatlivspolitik


Øverige betingelser

ViForhandler videregiver ikke personfølsomme oplysninger, og dette kan kun ske i tilfælde af en evt. politianmeldelse, hvor vi er forpligtet til at udlevere alle relevante oplysninger (såsom IP-adresse og logfiler) samt øvrigt bevismateriale, der har tilknytning til den evt. sag.

ViForhandler er forpligtet til at sikre driften af sitet. Dog kan ViForhandler ikke holdes erstatningspligtig i nogen form ved eks. nedsættelsen af hastigheden på funktionerne på sitet - eller andre tekniske fejl, som naturligvis vil blive udbedret så hurtigt, som det kan lade sig gøre.

ViForhandler er bygget op således, at sitet er kompatibelt med følgende systemer:

  • Pc og Mac: Internet Explorer 11.0, Edge, Google Chrome, Safari og Mozilla Firefox.
  • Tablets fra: Apple, Samsung, Sony, Microsoft, Acer og Asus.
  • Smartphones fra: Apple, Samsung, Sony, HTC, Nokia og Huawei.

ViForhandlerkan ikke holdes ansvarlig for sikkerhedsopsætninger, styresystemer eller browsertyper/versioner på brugermaskinerne, der forårsager fejl på sitet på baggrund af indstillinger/opsætninger, som ikke følger de anvisninger der er oplyst i.h.t. sitets opbygning.

ViForhandlertilbyder naturligvis hjælp/support vedr. sitets funktionalitet i en udstrækning, som findes muligt i.h.t. teknisk viden samt bemandingsplan. Der gives derfor ingen garanti for evt. svar/løsninger på henvendelser, som vi dog bestræber os på at være behjælpelige med indenfor den viden og kapacitet, som stilles til rådighed af staben.


Ændringer

ViForhandler kan til enhver tid udvide/opdatere disse betingelser. Ved tilføjelse af nye punkter eller opdatering af betingelserne, er du automatisk omfattet af disse. Derfor bedes du jævnligt hente betingelserne frem, så du undgår overtrædelser af ovenstående bestemmelser. I tilfælde af væsentlige ændringer i privatlivspolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites eller igennem den tilknyttede e-mail.